Tragete Durrës (Albania)

GRANDI NAVI VELOCI vë në dispozicion tragetet e saj për në Shqipëri me linjën e re Bari – Durrës.

Nisu me GNV arri Shqipërinë me traget!

Kohëzgjatja e lundrimit kuptohet deri në momentin e hyrjes së pilotit në bordin e destinacionit.

Pritje të tjera të mundshme si koha që duhet për t’u afruar në bankinë apo koha e zbarkimit nuk konsiderohen pjesë e kompetencave të Anijes.

 

Tragete Bari (Puglia)

Nisu nga Bari me tragetet GNV dhe arri Shqipërinë me flotën ANIJE Të MEDHA E Të SHPEJTA

Mbërri me traget në Bari dhe vizito vendin magjepses puljes, zbulo Kishat e tij të shumta, vijën përgjatë detit dhe peisazhet magjepsëse.

Prenoto menjëherë biletën tënde me GNV!

Kohëzgjatja e lundrimit kuptohet deri në momentin e hyrjes së pilotit në bordin e destinacionit.

Pritje të tjera të mundshme si koha që duhet për t’u afruar në bankinë apo koha e zbarkimit nuk konsiderohen pjesë e kompetencave të Anijes.

 

Tragete Sète (Francë)

Prenoto tragetin tënd GNV për në Francë (Sète) me nisjen nga Maroku, dhe nisu drejt zbulimit të vendeve tërheqëse dhe sygjestionuese.

Sète nuk është e famshme vetëm për faktin se është porti i dytë i Francës në Mesdhe pas Marsejës, por edhe për dritën e saj të vecantë dhe për kanalet karakteristike që i kanë dhënë nofkën “Venezia e Linguadoca”. Përfitoni nga linja e re Marok - Francë për pushime në zbulimin e vendeve dhe kulturave të pasura me tradita.

Tangeri-Sète (direkte): Për nisjet nga Tangeri në orën 15.00, 18.00 dhe në orën 21.00 mbërritja në Sète është parashikuar në orën 9.00 të dy ditëve më pas.

Kohëzgjatja e lundrimit kuptohet deri në momentin e hyrjes së pilotit në bordin e destinacionit.

Pritje të tjera të mundshme si koha që duhet për t’u afruar në bankinë apo koha e zbarkimit nuk konsiderohen pjesë e kompetencave të Anijes.

 

Tragete Barcelona

GRANDI NAVI VELOCI të con në Barcelonë, një ndër vendet më të dashura nga turistet italianë gjatë periudhës së verës. Zgjidh tragetet GNV për në Barcelonë dhe udhëto me të gjitha rehatitë me crime më të mira.

Prenoto tragetin tënd dhe nisu për në plazhet me të bukura të Spagna-s, zhytu në jetën më përfshirëse të natës në Evropë dhe zbulo të gjitha bukuritë e fshehura të Barcelonës, qytet i pasur me tradita dhe kulturë.

Kohëzgjatja e lundrimit kuptohet deri në momentin e hyrjes së pilotit në bordin e destinacionit.

Pritje të tjera të mundshme si koha që duhet për t’u afruar në bankinë apo koha e zbarkimit nuk konsiderohen pjesë e kompetencave të Anijes.

 

Tragete Tangeri (Marok)

Prenoto tragetin tënd për Tangeri me GRANDI NAVI VELOCI dhe nisu në zbulim të Marokut! Flota GNV disponon të gjitha rehatitë që mund të gjesh në anijet e kroçerës dhe vepron në shumë vija që lidhin Marokun me Italinë dhe Francën.

Maroku është një tokë e pasur me mister, e ndërtuar nga qytete tërheqëse perandorake, por edhe nga zona detare tërheqëse, pa lënë mënjanë perëndimin e shkretëtirës së Saharasë dhe të Maleve Atlas madhështorë. Prenoto menjëherë tragetin tënd për Tangjerë dhe nisu në zbulim të këtij territori tërheqës.

Kohëzgjatja e lundrimit kuptohet deri në momentin e hyrjes së pilotit në bordin e destinacionit.

Pritje të tjera të mundshme si koha që duhet për t’u afruar në bankinë apo koha e zbarkimit nuk konsiderohen pjesë e kompetencave të Anijes.