Oferta Tunizi

Tragetet GNV lidhin Italinë në Tunizi dhe të ju lejojnë të tokës në një vend plot hijeshi, si dhe plazhe të mrekullueshme dhe peizazheve Sahariane. GNV vepron në rrugët Genoa-Tunis, Tunis dhe Civitavecchia-Palermo-Tunis:
Faleminderit bëjë më të mirë që ju mund të merrni në këtë perla e Mesdheut me gjeneratën e fundit të anijet ultra të shpejtë.

Nuk ka artikuj ne kete kategori. Nese shfaqen nenkategorite, duhet t epermbajne artikuj.