KONTAKTET

Keni nevojë të kontaktoni GNV?
Ju nevojitet asistencë për udhëtimin tuaj apo doni të na dërgoni një senjalizim?
Zgjidhni kanalin e kontaktit më të përshtatshëm për nevojat tuaja.


Do t’ju ofrojmë me kënaqësi asistencën e duhur.

 

icn contatti
PËR INFORMACION DHE REZERVIMET: CONTACT CENTER

Shërbim prenotimi dhe asistence Aktiv e hënë deri të shtunë 09:00 deri në 19:00

PËR INFORMACION DHE REZERVIMET: CONTACT CENTER
icn supporto
PËR KËRKESAT: CUSTOMER CARE

Zbuloni si mund t’i dergoni e-mail-in tuaj shërbimit Kujdesi ndaj Klientit dhe të rikontaktoheni!

PËR KËRKESAT: CUSTOMER CARE