Sète - Tangeri


GNV trageteve France-Marok

Zgjidh GRANDI NAVI VELOCI dhe bli biletën tënde për linjën Sète - Tangeri. GNV do të të shoqërojë në zbulimin e këtyre dy destinacioneve të bukura të Francës dhe Marokut, të pasura me histori dhe bukuri.

Të prenotosh tragetin nga/për në Marok është shumë e thjeshtë me GNV. Ndiq veprimet e dhëna online: mjaftojnë pak hapa të thjeshtë për të nisur udhëtimin që gjithmonë ke ëndërruar.

GNV të siguron prakticitet maksimal dhe funksionalitet në udhëtimin tënd mes porteve të Sète - Tangeri, duke të ofruar mundësinë të imbarkosh makinën për të lëvizur lirisht pasi ke arritur në destinacion.

 • Sète-Tangeri Koha e udhëtimit: 42h

  Prenoto Tani
 • Sète-Tangeri (ndalesë Barcelona) Koha e udhëtimit: 48h 45m

  Prenoto Tani
 • Tangeri-Sète Koha e udhëtimit: 42h 30m

  Prenoto Tani
 • Tangeri-Sète (ndalesë Barcelona) Koha e udhëtimit: 41h

  Prenoto Tani
 • Kontrolloni kohezgjatjen e sakte te udhetimit gjate prenotimit, pasi koha e udhetimit ndryshon per cdo udhetim