Sète - Nador


Libri i një traget për në Sete-Nador

Besoji GRANDI NAVI VELOCI dhe prenoto një traget në linjën Sète - Nador. Linja lidh Francën dhe Marokun dhe të lejon të udhëtosh drejt zbulimit të dy vendeve, të pasur me histori dhe traditë.

Të blesh online biletën është e thjeshtë dhe e shpejtë: mjafton të ndjekësh procedurën e dhënë për të prenotuar tragetin. Para se të vazhdosh, këshillohu menjëherë me ofertat për Marokun të disponueshme për të udhëtuar duke kursyer.

GNV do të të shoqërojë me flotën në linjën Francë-Marok duke të ofruar një lidhje direkt ndërmjet portit të Sète-s dhe atij të Nador.

 • Sète -Nador Koha e udhëtimit: 38h

  Prenoto Tani
 • Sète -Nador (ndalesë Barcelona) Koha e udhëtimit: 42h 45m

  Prenoto Tani
 • Nador-Sète Koha e udhëtimit: 39h 45m

  Prenoto Tani
 • Nador-Sète (ndalesë Barcelona) Koha e udhëtimit: 41h 30m

  Prenoto Tani
 • Kontrolloni kohezgjatjen e sakte te udhetimit gjate prenotimit, pasi koha e udhetimit ndryshon per cdo udhetim