Napoli - Palermo (Qytet)


Libri i një traget për në Sicilia

Zgjidh GRANDI NAVI VELOCI për udhëtimet në linjën Napoli Palermo. Zbulo oraret e trageteve dhe çmimin dhe prenoto menjëherë biletën e anijes. Sistemi i prenotimit është shumë i thjeshtë : mjafton të ndjekësh procedurën e dhënë dhe në pak sekonda mund të blesh biletën për destinacionin tënd.

GNV ofron një lidhje direkte dhe praktike ndërmjet dy qyteteve që shtrihen mbi Mesdhe, duke u dhënë pasagjerëve të vetë mundësinë të imbarkojnë makinën për të lëvizur lirisht pasi kanë zbritur në tokë. Besoju trageteve GNV për pushimet e tua apo lëvizjet e punës, bli biletën dhe zbulo bukuritë e Mesdheut.

  • Napoli - Palermo Koha e udhëtimit: 11h 30min

    Prenoto Tani
  • Palermo - Napoli Koha e udhëtimit: 11h 30min

    Prenoto Tani
  • Kontrolloni kohezgjatjen e sakte te udhetimit gjate prenotimit, pasi koha e udhetimit ndryshon per cdo udhetim