Genova - Tangeri


Libri i një traget për në Marok

Zbulo një ndër destinacionet më tërheqëse të Mesdheut: nisu me GNV drejt Marokut, toka e qyteteve të mrekullueshme perandorake! GRANDI NAVI VELOCI operon në linjën Genova – Tangeri dhe të shoqëron drejt pushimeve të tua të ëndërruara në mësimin e relax-it dhe të kulturës.

Zgjidh një nga ofertat GNV për në Marok dhe lundro nga Genova në Tangeri me flotën GNV; do të kesh në dispozicion efektshmërinë e një trageti dhe shumë shërbime për rehatinë tënde: mund të nisesh për pushime me shokun tënd me 4 këmbë falë nismës "Pets, Welcome on Board" dhe të transportoni makinën apo motorrin tuaj.

  • Genova-Tangeri (ndalesë në Barcellonë) Koha e udhëtimit: 53h 30m

    Prenoto Tani
  • Tangeri-Genova (ndalesë në Barcellonë) Koha e udhëtimit: 57h

    Prenoto Tani
  • Kontrolloni kohezgjatjen e sakte te udhetimit gjate prenotimit, pasi koha e udhetimit ndryshon per cdo udhetim