GENOVA – BARCELONA


Libri traget tuaj për / nga Spanja

Të arrish në Spanjë është shumë e thjeshtë me GRANDI NAVI VELOCI: bli biletën tënde për linjën Genova – Barcelona duke përdorur sistemin e prenotimit online të sigurt, të thjeshtë dhe të shpejtë; në pak hapa do jesh gati të nisesh drejt zbulimit të tokës së diellit! Të udhëtosh me GNV leverdis: mund të përfitosh nga oferta të mira dhe të kesh në dispozicion rehati dhe shërbime falë anijeve të flotës GNV.

Në tragetet Genova - Barcelona të presin shërbime dedikuar transportit të kafshëve shtëpiake. (Pets, Welcome on Board) dhe taransportit të makinave dhe motorave

  • Genova - Barcelona Koha e udhëtimit: 21h 30m

    Prenoto Tani
  • Barcelona - Genova Koha e udhëtimit: 20h 30m

    Prenoto Tani
  • Kontrolloni kohezgjatjen e sakte te udhetimit gjate prenotimit, pasi koha e udhetimit ndryshon per cdo udhetim