PRENOTIM TRAGETE ONLINE PËR LINJAT E MESDHEUT


Zbuloni të gjitha rrugët GNV

Me GRANDI NAVI VELOCI nisu menjëherë për pushimet e tua të ëndërrave: zbulo të gjitha linjat e Detit Mesdhe të ofruara nga GNV dhe prenoto tragetin tënd online.
Flota e GNV kombinon efikasitetin dhe sigurinë duke të garantuar kohë udhëtimi të pakrahasueshme dhe shumë shërbime ekskluzive dedikuar transportit të kafshëve shtëpiake. 

Grandi Navi Veloci operon në 13 linja:

Genova - Porto Torres, Genova – Palermo, Genova – Barcelona, Genova – Tunizi, Genova – Tangeri, Civitavecchia – Palermo, Civitavecchia – Tunizi, Civitavecchia - Termini Imerese, Napoli – Palermo, Palermo – Tunisi, Barcelona - Tangeri, Sète – Tangeri, Sète - Nador, Bari - Durrës.