Udhëtoni me komoditet me GNV!

Late Check-Out

Shërbimi i ri i “Late Check-Out” parashikon mundësinë e dorëzimit të kabinës deri në 15 minuta përpara ankorimit të anijes në bankinë.
Shërbimi ofrohet përmes një kategorie të re sistemimi dhe është ekskluzive e linjës Gjenove/Palermo, Gjenove/Porto Torres, Gjenove/Olbia, Gjenove/Tunis.

  • Kabina me shërbimin “Late Check-Out”:
  • Kabinë e brendshme 4 krevate LC
  • Kabinë me pamje nga deti 3 krevate LC
  • Suita familjare LC

 

Disponueshmëri e kufizuar.

GNV 2015 Ott 13 1369 dopo

Zbritja Prioritare

Zbritni i pari falë shërbimit të ri të “Zbritjes Prioritare GNV” dhe filloni menjëherë pushimet tuaja!

Shërbimi ofrohet përmes një kategorie të re Auto A1 (4,99 l – 1,90 h) dhe është ekskluzive e linjës  Genova/Palermo, Genova/Porto Torres, Genova/Tunisi, Genova/Olbia.

Pasagjerët që kanë zgjedhur të përfitojnë nga shërbimi pranë qendrave të prenotimit do të hyjnë në anije nga zona që është e dedikuar për ta dhe do të hyjnë në fund të procesit të hyrjes në anije.
Shërbimi i “Zbritjes Prioritare” ka një kosto shtesë prej 25 € për automjet/seksion.

Disponueshmëri e kufizuar.