CHECK-IN NË TRAGETET GNV

Gjithë cka duhet të dish para se të procedosh me imbarkimin në një traget GNV.

Cilat dokumenta janë të nevojshme para nisjes për në udhëtim?
Kam një makinë GPL: cilën procedurë imbarkimi duhet të ndjek?

 

Cilat dokumenta janë të nevojshme para nisjes për në udhëtim?
Përvec dokumentave të udhëtimit të dorëzuar në momentin e rezervimit të biletës, cdo pasagjer duhet të ketë me vete një dokument identiteti të vlefshëm për daljen jashtë shtetitnë Vendet në itinerar: Kartë Identiteti ose Pashaportë sipas kombësisë , moshës dhe destinacionit të udhëtimit. Për më shumë detaje, konsulto seksionin Dokumenta

Kam një automjet GPL: cilën procedurë imbarkimi duhet të ndjek?
Automjetet që furnizohen me GPL duhet ti sinjalizohen në momentin e imbarkimit personelit të GNV. Do të parkohen në një seksion ad hoc në garazhin e tragetit.
Nuk ke gjettur përgjigjen që kërkoje? Telefono në Contact Center GNV në numrin +39 0102094591