FAQ TRAGETET GNV

Në këtë seksion do të gjesh pyetjet kryesore mbi botën GNV: kërko këtu përgjigjen tënde! Lexo gjithcka që duhet të dish për:

  • Të bëhesh gati për nisje (dokumente , automjete, kafshë në bord)
  • Të rezervosh një udhëtim GNV
  • Të ndryshosh ose anullosh një biletë pas blerjes
  • Të bësh check-in dhe të imbarkosh
  • Të jetosh sa më mirë udhëtimin në bordin e trageteve GNV
  • Të plotësosh nevojat e vecanta
  • Të menaxhosh profilin tënd MyGNV
  • Të verifikosh marrëveshjet aktive


Konsulto edhe seksionin [] Informacione dhe Shërbime [link a info e servizi] për informacione të nevojshme


Në rast se ke pyetje të tjera apo dyshime që do ti drejtosh GNV, plotëso []formularin e kontaktit[link form contatto] ose telefono në Contact Center GNV në numrin +39 0102094591