TRAGETE TUNIZI (TUNIZI)

Të gjitha tragetet Itali-Tunizi të GNV

Zgjidh tragetet GRANDI NAVI VELOCI për në Tunizi dhe mbërri në Tunizi nga portet kryesore italiane. Anijet GNV veprojnë në vijat që lidhin Tunizinë me Civitavecchia-n, Genova-n dhe Palermo-n dhe që të çojnë në zbulimin e një vendi tërheqës dhe të pasur me histori.

Të vizitosh Tunizinë do të thotë të zhytesh mes kulturave që e kanë dominuar dhe që i kanë dhuruar qytetit një veshje të dytë, ndarë ndërmjet Medinës dhe pjesës më moderne dhe “evropiane”. Nisu për në Tunizi dhe fillo pushimet e tua me GNV!

Kohëzgjatja e lundrimit kuptohet deri në momentin e hyrjes së pilotit në bordin e destinacionit.

Pritje të tjera të mundshme si koha që duhet për t’u afruar në bankinë apo koha e zbarkimit nuk konsiderohen pjesë e kompetencave të Anijes.Kontrolloni kohezgjatjen e sakte te udhetimit gjate prenotimit, pasi koha e udhetimit ndryshon per cdo udhetim
 • Tunisi-Genova Koha e udhëtimit: 24h 45m

  Prenoto Tani
 • Palermo-Tunisi Koha e udhëtimit: 12h

  Prenoto Tani
 • Tunisi-Palermo Koha e udhëtimit: 13h 30m

  Prenoto Tani
 • Civitavecchia-Tunisi (ndalesë në Palermo) Koha e udhëtimit: 28h

  Prenoto Tani

KOHë IMBARKIMI

Imbarkim:4h para nisjes

ME Të MBëRRITUR Në PORT

Në të gjitha portet ku vepron, GNV vë në dispozicionin tënd Zyrat dhe personelin e saj.

ORARI I HAPJES BILETARIA TUNIZI

Biletaria Agjensia D’Alessandro
Nga e hëna në të premte: 08.30/17.00*
E shtunë: 08.30/12.30*
E djelë:Mbyllur
* Orare referuar Local Time


Biletaria e Portit La Goulette
Nga e hëna në të djelë:Nga hapja e check-in 4 orë para deri një orë pas nisjes vetëm në rast veprimi të anijes.

Check-in

Veprime check-in dhe kontroll pashaporte: Hapja 6 orë para nisjes.


Ndez navigatorin satelitar

ZYRA DHE BILETARI Të PORTIT:

Biletaria e Portit La GouletteBiletaria e Portit La Goulette

Agjensia:Agjensia D'Alessandro
Résidence "La Brise" Tour 7 Avenue Habib Bourguiba 2060 La Goulette
Tel.+216 71737988
Fax +216 71737861