TRAGETE TERMINI IMERESE (SICILI)

Tragete Civitavecchia-Sicili të GNV

Udhëto me tragete GRANDI NAVI VELOCI nga/për në Termini Imerese në linjën që lidh portin siçilian me atë të Civitavecchia-s. Mos humb ofertat e trageteve Sicilia të GNV dhe nisu për pushimet e tua në këtë tokë të mrekullueshme. Kur flitet për Siçilinë mendohet për detin, për brigjet e saj, për pasurinë enogastronomike, por ka edhe më shumë: Siçilia është mbi të gjitha një pasuri kulturore në qiell të hapur, një ishull sugjestiv, e pasur me histori dhe kulturë njëqindvjecare. Zbulo të gjitha bukuritë e këtij rajoni, nisu me GNV!

Kohëzgjatja e lundrimit kuptohet deri në momentin e hyrjes së pilotit në bordin e destinacionit.

Pritje të tjera të mundshme si koha që duhet për t’u afruar në bankinë apo koha e zbarkimit nuk konsiderohen pjesë e kompetencave të Anijes.Kontrolloni kohezgjatjen e sakte te udhetimit gjate prenotimit, pasi koha e udhetimit ndryshon per cdo udhetim
  • Termini Imerese - Civitavecchia Koha e udhëtimit: 13h 45m

    Prenoto Tani

KOHË IMBARKIMI

Imbarkim Pa Automjete: 1h Para Nisjes
Imbarkim Me Automjete: 2h Para Nisjes

ME MBËRRITJEN TËNDE NË PORT

Në Të Gjitha Portet Që Vepron, Gnv Vë Në dispozicionin Tënd Zyrat Dhe Personelin e Saj.

ORARI I HAPJES BILETARIA TERMINI IMERESE

E hënë - e martë - e mërkurë - e enjte: 09:00 / 13:00 - 15:00 / 02:00
E premte: 09:00 / 13:00 - 15:00 / 01:30
E shtunë: 09:00 / 13:00 - 18:00 / 02:00
E diela: Mbyllur

Check-in

Për të bërë Check-In Pasagjerët Duhet Të paraqiten Të Paktën Dy Orë Para Nisjes, Bashkë me Biletën e Udhëtimit Dhe Dokumentat E Nevojshëm.


Ndez navigatorin satelitar

SELI GNV NË TERMINI IMERESE

ORARI I HAPJES BILETARIA:Via Molo Riva
Tel. +39 091 60726199
Fax +39 091 6112242
Email: booktermini@gnv.it