TRAGETE TANGERI (MAROk)

Të gjithë tragetet Itali-Marocco të GNV

Prenoto tragetin tënd për Tangeri me GRANDI NAVI VELOCI dhe nisu në zbulim të Marokut! Flota GNV disponon të gjitha rehatitë që mund të gjesh në anijet e kroçerës dhe vepron në shumë vija që lidhin Marokun me Italinë dhe Francën.

Maroku është një tokë e pasur me mister, e ndërtuar nga qytete tërheqëse perandorake, por edhe nga zona detare tërheqëse, pa lënë mënjanë perëndimin e shkretëtirës së Saharasë dhe të Maleve Atlas madhështorë. Prenoto menjëherë tragetin tënd për Tangjerë dhe nisu në zbulim të këtij territori tërheqës.

Kohëzgjatja e lundrimit kuptohet deri në momentin e hyrjes së pilotit në bordin e destinacionit.

Pritje të tjera të mundshme si koha që duhet për t’u afruar në bankinë apo koha e zbarkimit nuk konsiderohen pjesë e kompetencave të Anijes.Kontrolloni kohezgjatjen e sakte te udhetimit gjate prenotimit, pasi koha e udhetimit ndryshon per cdo udhetim
 • Tangeri-Genova (ndalesë në Barcellonë) Koha e udhëtimit: 57h

  Prenoto Tani
 • Sète-Tangeri Koha e udhëtimit: 42h

  Prenoto Tani
 • Sète-Tangeri (ndalesë Barcelona) Koha e udhëtimit: 48h 45m

  Prenoto Tani
 • Tangeri-Sète Koha e udhëtimit: 42h 30m

  Prenoto Tani
 • Tangeri-Sète (ndalesë Barcelona) Koha e udhëtimit: 41h

  Prenoto Tani
 • Barcelona-Tangeri Koha e udhëtimit: 31h

  Prenoto Tani
 • Tangeri-Barcelona Koha e udhëtimit: 37h

  Prenoto Tani

KOHË IMBARKIMI

Imbarkim: 4h para nisjes
Informohen klientët se duke nisur nga data 3 Tetor 2012 janë shtuar për çdo biletë të shitur në Marok 20 Dirhams si "droit de timbre" (nenet 249 dhe 252 të Kodit të Përgjithshëm të Tatimeve marokene).

ME MBËRRITJEN TËNDE NË PORT

Në të gjitha portet në të cilat operon, GNV vë në dispozicionin tënd Zyrat e veta dhe personelin e saj.

ORARI I HAPJES BILETARIA E TANGERI

Tangeri - Tangier Ville Agenzia La Laurie
Nga e hëna në të shtunë: 09.00/16.00*
E djelë: Mbyllur

Tangeri - Stacioni Detar Tanger Med
Nga e hëna në të shtunë:10.00/16.00* (anija e dytë operuese)
E djelë: Vetëm në rast veprimi të anijes.

Tangeri - Zyra Check-In Tanger Med
Nga e hëna në të djelë: Nga hapja e check-in 4 orë para deri në një orë pas nisjes vetëm në rast veprimi të anijes.


* Oraret referuar Local Time.

Check-in

Për të bërë check-in pasagjerët duhet të paraqiten të paktën dy orë para nisjes, bashkë me biletën e udhëtimit dhe dokumentet e nevojshëm.


Ndez navigatorin satelitar

SELI Në TANGERI

ZYRA DHE BILETARI NË PORT:Gare Maritime
Tel. +212 5 39331693 3
Cargo +212 5 39371593

CASABLANCA:Av des FAR Hôtel Royal Mansour 27
Tel.+212 05222796 59
+212 (0)39370983
Fax +212 (0)38800019
+212 (0)39370995