TRAGETE PORTO TORRES (SARDEGNA)

Tragete Genova-Porto Torres të GNV

Tragetet për në Porto Torres të ANIJE Të MëDHA E Të SHPEJTA çojnë në zbulimin e një prej territoreve më tërheqëse të Sardegna-s. Anijet GNV që veprojnë në linjën Genova-Porto Torres ofrojnë të gjitha shërbimet dhe rehatinë e anijeve kroçera me çmime të mira.

Porto Torres, qytet i pasur me histori dhe kulturë, është i famshëm në botë për bukurinë e plazheve të tij dhe për pasurinë e parqeve dhe rezervave, me Santuario dei Cetacei dhe Parkun Kombëtar të Asinara. Prenoto menjëherë tragetin tënd, nisu për në Sardegna me GNV!

Kohëzgjatja e lundrimit kuptohet deri në momentin e hyrjes së pilotit në bordin e destinacionit.

Pritje të tjera të mundshme si koha që duhet për t’u afruar në bankinë apo koha e zbarkimit nuk konsiderohen pjesë e kompetencave të Anijes.Kontrolloni kohezgjatjen e sakte te udhetimit gjate prenotimit, pasi koha e udhetimit ndryshon per cdo udhetim
  • Genova - Porto Torres Koha e udhëtimit: 12h 15m

    Prenoto Tani

KOHË IMBARKIMI

Imbarkim pa automjete: 1h para nisjes
Imbarkim me automjete: 2h para nisjes

ME TË MBËRRITUR NË PORT

Në të gjitha portet që vepron, GNV vë në dispozicionin tënd Zyrat dhe personelin e saj.

ORARI I HAPJES BILETARIA PORTO TORRES

Mëngjes: 09.00/12.30
Pasdite (me përjashtim të së Shtunës dhe të Djelës): 16.30/ 19.30
Pasdite me nisje të anijes ( përfshirë të Shtunën ose të Djelën në rast nisjeje të anijes): 16.30/ 20.30

Check-in

Për të bërë check-in pasagjerët duhet të paraqiten të paktën dy ore para nisjes, bashkë me biletën e udhëtimit dhe dokumentet e nevojshëm.


Ndez navigatorin satelitar

Seli GNV ne Porto Torres

ZYRA DHE BILETARI PORTUALE:Porto industriale
Tel.+39 079516034
Fax +39 079516041