TRAGETE PALERMO (SICILI)

Të gjitha tragetet nga/për Palermo të GNV

Me tragetet për në Siçili GRANDI NAVI VELOCI lidh Palermon me portet e Genova-s,Civitavecchia-s, Napoli-t, dhe Tunizisë. Zgjidh ofertat më të mira GNV dhe nisu për të zbuluar një ndër qytetet më të bukura siçiliane. Arri Palermon me anije dhe zbulo historinë njeqindvjeçare të një territori që mbart me vete gjurmë të të gjitha ndikimeve kulturore dhe artistike të popujve që e kanë dominuar; shumëllojshmëria e pasurive arkitektonike e bëjnë Palermon një ndër qytetet më të dashura dhe më të vizituara të Jugut të Italisë. Prenoto menjëherë biletën tënde online me GNV!

Kohëzgjatja e lundrimit kuptohet deri në momentin e hyrjes së pilotit në bordin e destinacionit.

Pritje të tjera të mundshme si koha që duhet për t’u afruar në bankinë apo koha e zbarkimit nuk konsiderohen pjesë e kompetencave të Anijes.Kontrolloni kohezgjatjen e sakte te udhetimit gjate prenotimit, pasi koha e udhetimit ndryshon per cdo udhetim

KOHË IMBARKIMESH

Imbarkim pa automjete: 1h para nisjes
Imbarkim me automjete:2h para nisjes
Imbarkim për në Tunizi: 4h para nisjes

ME MBËRRITJEN TËNDE NË PORT

Në të gjitha portet ku vepron, GNV vë në dispozicionin tënd Zyrat dhe personelin e saj.

ORARI I HAPJES BILETARIA E PALERMO-S

Nga e hëna në të premte: 09.00/13.00 - 14.00/23.00
E shtunë: 09.00/12.00 - 16.30/23.00
E djelë: 16.00/20.00

Check-in

Për të kryer check-in pasagjerët duhet të paraqiten pranë biletarisë GNV në Calata Marinai d'Italia të paktën dy orë përpara nisjes. Nga e Hëna në të Premte check-in kryhet duke nisur nga ora 17, të djelën duke nisur nga ora 15.30. Në bazë të dekretit të autoritetit portual është e ndaluar kalimi në këmbë përgjatë Bankinës Puntone në portin e Palermo-s, pasagjerët në këmbë që do të hipin në një prej anijeve tona me destinacion Napolin të ankoruara pranë Molit të Katërt njëzetë mund të përdorin shërbimin e transportit falas me ndalesën e parashikuar pranë biletarisë GNV.

Shërbimi i transportit falas është aktiv nga ora 06.30 në orën 21.


Ndez navigatorin satelitar

SELI TË GNV a Palermo

ORARI I HAPJES BILETARIA E PALERMO-SCalata Marinai D'italia
Tel.+39 09160726162
Fax +39 0916110088