TRAGETE NAPOLI (CAMPANIA)

Anije Palermo-Napoli të GNV

Zgjidh një prej trageteve Palermo-Napoli të GRANDI NAVI VELOCI dhe arri në destinacionin tënd me çmime të mira. Linja Napoli-Palermo lidh dy qytetet me historia mijëravjeçare: i pari, me qendrën e saj historike të deklaruar Pasuri e Njerëzimit nga Unesco; i dyti, nyje antike kulturore dhe tregtare ndërmjet Perëndimit dhe Azisë është sot ndër qytetet më të mëdha të Mesdheut.

GNV, në bashkëpunim me Snav, të ofron mundësinë të nisesh nga porti i Napoli-t për të arritur Palermo-n. Këshillohu me kalendarin e nisjeve të përditësuar gjithmonë që të mund të organizosh udhëtimin tënd.

Kohëzgjatja e lundrimit kuptohet deri në momentin e hyrjes së pilotit në bordin e destinacionit.

Pritje të tjera të mundshme si koha që duhet për t’u afruar në bankinë apo koha e zbarkimit nuk konsiderohen pjesë e kompetencave të Anijes.Kontrolloni kohezgjatjen e sakte te udhetimit gjate prenotimit, pasi koha e udhetimit ndryshon per cdo udhetim
  • Palermo - Napoli Koha e udhëtimit: 11h 30m

    Prenoto Tani
  • Palermo (Termini Imerese) - Napoli Koha e udhëtimit: 9h

    Prenoto Tani

KOHË IMBARKIMI

Imbarkim pa automjete: 1h para nisjes
Imbarkim me automjete: 22h para nisjes

ME TË MBËRRITUR NË PORT

Në të gjitha portet ku vepron, GNV vë në dispozicionin tënd Zyrat dhe personelin e saj.

ORARI I HAPJES BILETARIA NAPOLI

Nga e hëna në të premte: 08.30/20.00
E shtunë: 14.00/20.00
E djelë: 14.00/20.00

Check-in

Për të bërë check-in pasagjerët duhet të paraqiten të paktën dy orë para nisjes, bashkë me biletën e udhëtimit dhe dokumentat e nevojshëm.


Ndez navigatorin satelitar

Seli GNV ne Napoli

ZYRA DHE BILETARI PORTUALE:Piazzale Immacolatella
Tel.+39 0812523011