TRAGETE GENOVA (LIGURIA)

Të gjitha tragetet nga/për Genova të GNV

Udhëto nga Genova me tragetet GNV dhe arri të gjitha portet më të rëndësishme të Italisë dhe të Mesdheut : flota GRANDI NAVI VELOCI operon në të gjitha linjat e mëdha nga dhe për Genova drejt Sardegna-s, Siçilisë, Spagna-s, Marokut dhe Tunizisë

Arri me traget Genova-n dhe vizito qendrën e saj historike magjepsëse, që shkrin arkitekturën mesjetare me ndërtesat e stilit barok dhe të viteve pesëqind. Ose udhëto drejt zbulimit të plazheve më të bukura të Sardegna-s me tragetet nga Genova për në Porto Torres; zhytu në zemër të Siçilisë duke përfituar nga linja Genova-Palermo; ose zgjidh të kalosh pushimet e tua në Spagna, Marok apo Tunizi, duke arritur Barcelonën, Tangeri-n dhe Tunizinë nga Genova.

Prenoto menjëherë biletën tënde me GNV!

Kohëzgjatja e lundrimit kuptohet deri në momentin e hyrjes së pilotit në bordin e destinacionit.

Pritje të tjera të mundshme si koha që duhet për t’u afruar në bankinë apo koha e zbarkimit nuk konsiderohen pjesë e kompetencave të Anijes.Kontrolloni kohezgjatjen e sakte te udhetimit gjate prenotimit, pasi koha e udhetimit ndryshon per cdo udhetim
 • Genova-Palermo Koha e udhëtimit: 20h 30m

  Prenoto Tani
 • Genova-Barcellona Koha e udhëtimit: 21h 30

  Prenoto Tani
 • Barcellona - Genova Koha e udhëtimit: 20h 30m

  Prenoto Tani
 • Genova-Tunisi Koha e udhëtimit: 25h 30min

  Prenoto Tani
 • Genova-Tangeri (ndalesë në Barcellona) Koha e udhëtimit: 53h 30m

  Prenoto Tani

KOHË IMBARKIMI

Imbarkim pa automjet: 1h para nisjes
Imbarkim me automjet: 2h para nisjes
Imbarkim për në Marok dhe për në Tunizi: 4h para nisjes

ME TË MBËRRITUR NË PORT

Në të gjitha portet ku operon, GNV vë në dispozicionin tënd Zyrat dhe personelin e saj.

ORARI I HAPJES BILETARIA GENOVA

Nga e hëna në të premtë: 06.00/23.40
E shtunë dhe e djelë: 07.00/23.40

Check-in

Genova - Tunisi: Veprime të check-in dhe kontroll pasaporte pranë Ponte Caracciolo në ndërtesën me të njëjtin emër, kati i parë.
Chiusura: Mbyllja: 30 minuta para nisjes

Genova - Tangeri: eprime të check-in dhe kontroll pasaporte pranë Ponte Caracciolo në ndërtesën me të njëjtin emër, kati i parë.
Chiusura: Mbyllja: 30 minuta para nisjes
Në funksion të anijeve operative veprimet e check-in mund të kryhen si nëpërmjet rrugëve të zakonshme ashtu edhe në ndërtesën e ponte Caracciolo (në çdo rast një vendndodhje përjashton tjetrën, nuk ka përdorim të njëkohshëm).

Të gjithë linjat e tjera: Veprimet e check-in pranë stacionit detar të terminalit të trageteve. Për pasagjerët me makina direct gjatë rrugës që të çon te zonat operative. Për pasagjerët në këmbë pranë biletarisë së portit.
Hapja6 orë para nisjes
Mbyllja:15 minuta para nisjes

Për nisje gjatë ditës: Veprimet e check-in pranë stacionit detar të terminalit të trageteve. Për pasagjerët me makina direkt gjatë rrugës që të çon tek zonat operative. Për pasagjerët në këmbë pranë biletarisë së portit.
Hapja orA 06.00
Mbyllja:15 minuta para nisjes


Ndez navigatorin satelitar

Seli GNV në Genova

ZYRA DHE BILETARI TË PORTIT:Piazzale Traghetti Iqbal Masih,5
Tel.+39 010 2094777
Fax +39 010 2094670

DREJTORIA E PËRGJITHSHME:Via Balleydier, 7
Tel.+39 010 55091
Fax +39 010 5509333