TRAGETE DURRËS (SHQIPËRI)

Prenoto menjëherë tragetin Bari Durrës

GRANDI NAVI VELOCI vë në dispozicion tragetet e saj për në Shqipëri me linjën e re Bari – Durrës.

Nisu me GNV arri Shqipërinë me traget!

Kohëzgjatja e lundrimit kuptohet deri në momentin e hyrjes së pilotit në bordin e destinacionit.

Pritje të tjera të mundshme si koha që duhet për t’u afruar në bankinë apo koha e zbarkimit nuk konsiderohen pjesë e kompetencave të Anijes.Kontrolloni kohezgjatjen e sakte te udhetimit gjate prenotimit, pasi koha e udhetimit ndryshon per cdo udhetim

KOHË IMBARKIMI

Imbarkimi:4h para nisjes

ME TË MBËRRITUR NË PORT

Në të gjitha portet ku operon, GNV vë në dispozicionin tënd Zyrat dhe personelin e saj.

ORARI I HAPJES BILETARIA DURRëS

Nga e hëna në të djelë: 08.00/20.00

Check-in

Për të bërë check-in pasagjerët duhet të paraqiten bashkë me biletën e udhëtimit dhe dokumentat e nevojshëm.


Ndez navigatorin satelitar

SELI GNV Në DURRËS

ZYRA DHE BILETARI Të PORTIT: Lagjja 4.Rruga Iliaz Reka.Pallati UFO. Durres