TRAGETE CIVITAVECCHIA (ROMA)

Të gjitha tragetet nga/për Civitavecchia të GNV

Shko me traget në Civitavecchia me flotën GRANDI NAVI VELOCI, ose nisu nga porti më i afërt në Romë drejt disa prej destinacioneve më të bukura të Mesdheut. Anijet GNV lidhin Civitavecchia me Siçilinë, Sardegna-n dhe Tunizinë me udhëtime ditore, duke ofruar të gjithë komoditetin dhe shërbimet që mund të gjesh në anijet kroçera.

Qyteti i Civitavecchia-s, i njohur për portin e tij të kthyer së fundi në portin e dytë evropian për nga numri i pasagjerëve, jep dëshmi të rëndësishme të historisë së tij, që fillon nga epoka etruske për të arritur shkëlqimin e tij maksimal në vitet e Romës Antike. Prenoto menjëherë tragetin tënd nga ose për Civitavecchia me GNV!

 Kohëzgjatja e lundrimit kuptohet deri në momentin e hyrjes së pilotit në bordin e destinacionit.

Pritje të tjera të mundshme si koha që duhet për t’u afruar në bankinë apo koha e zbarkimit nuk konsiderohen pjesë e kompetencave të Anijes.

 Kontrolloni kohezgjatjen e sakte te udhetimit gjate prenotimit, pasi koha e udhetimit ndryshon per cdo udhetim
 • Palermo - Civitavecchia Koha e udhëtimit: 13h 45m

  Prenoto Tani
 • Civitavecchia- Palermo (Termini Imerese) Koha e udhëtimit: 14h 15m

  Prenoto Tani
 • Palermo (Termini Imerese) - Civitavecchia Koha e udhëtimit: 13h 45m

  Prenoto Tani
 • Civitavecchia-Tunisi (ndalesë në Palermo) Koha e udhëtimit: 28h

  Prenoto Tani

KOHËT E IMBARKIMIT

Imbarkimi pa makinë: 1orë para nisjes
Imbarkimi me makinë:2orë para nisjes
Imbarkimi për në Tunizi: 4h prima della partenza

ME MBËRRITJEN TËNDE NË PORT

Në të gjithë portet në të cilët operon, GNV vë në dispozicion Zyrat e saj dhe personelin e saj.

ORARE TË HAPJES SË BILETARISË CIVITAVECCHIA

E hënë – E mërkurë – E premte: 09.00/12.30 - 16.00/20.30
E martë – E enjte:09.00/12.30 - 15.00/18.30
E shtunë e e Djelë Mbyllur

Check-in

Civitavecchia - Tunizi: Veprime check-in dhe kontroll pasaportash
Hapje:6 ore para nisjes
Mbyllje: 30 minuta para nisjes


Ndez navigatorin satelitar

SELI TË GNV NË CIVITAVECCHIA

ZYRA DHE BILETARI PORTUALE: Terminal Autostrade del Mare - Molo 20
Tel. +39 076659631
Fax +39 0766366591