TRAGETE BARI (PUGLIA)

Tragete për në Bari

Nisu nga Bari me tragetet GNV dhe arri Shqipërinë me flotën ANIJE Të MEDHA E Të SHPEJTA
Mbërri me traget në Bari dhe vizito vendin magjepses puljes, zbulo Kishat e tij të shumta, vijën përgjatë detit dhe peisazhet magjepsëse.

Prenoto menjëherë biletën tënde me GNV!

Kohëzgjatja e lundrimit kuptohet deri në momentin e hyrjes së pilotit në bordin e destinacionit.

Pritje të tjera të mundshme si koha që duhet për t’u afruar në bankinë apo koha e zbarkimit nuk konsiderohen pjesë e kompetencave të Anijes.Kontrolloni kohezgjatjen e sakte te udhetimit gjate prenotimit, pasi koha e udhetimit ndryshon per cdo udhetim

KOHë IMBARKIMI

Imbarkimi:4 h para nisjes

ME TË MBËRRITUR NË PORT

Në të gjitha portet ku operon, GNV vë në dispozicionin tënd Zyrat dhe personelin e saj.

ORARI I HAPJES BILETARIA

Nga e hëna në të djelë: 08.00/20.00

Check-in

Për të bërë check-in pasagjerët duhet të paraqiten bashkë me biletën e udhëtimit dhe dokumentat e nevojshëm.


Ndez navigatorin satelitar

SELI GNV Në BARI

ZYRA DHE BILETARI TË PORTIT: Porto di Bari Lungomare Vittorio Veneto
Tel.+39 080 8806002
Fax +39 06 91281386