TRAGETE BARCELONA (SPAGNA)

Të gjithë tragetet nga/për Spagna të GNV

GRANDI NAVI VELOCI të con në Barcelonë, një ndër vendet më të dashura nga turistet italianë gjatë periudhës së verës. Zgjidh tragetet GNV për në Barcelonë dhe udhëto me të gjitha rehatitë me crime më të mira.

Prenoto tragetin tënd dhe nisu për në plazhet me të bukura të Spagna-s, zhytu në jetën më përfshirëse të natës në Evropë dhe zbulo të gjitha bukuritë e fshehura të Barcelonës, qytet i pasur me tradita dhe kulturë.

Kohëzgjatja e lundrimit kuptohet deri në momentin e hyrjes së pilotit në bordin e destinacionit.

Pritje të tjera të mundshme si koha që duhet për t’u afruar në bankinë apo koha e zbarkimit nuk konsiderohen pjesë e kompetencave të Anijes.Kontrolloni kohezgjatjen e sakte te udhetimit gjate prenotimit, pasi koha e udhetimit ndryshon per cdo udhetim

KOHË IMBARKIMI

Imbarkim pa automjete:1h para nisjes
Imbarkim me automjete:2h para nisjes
Imbarkim për në Marok:4h para nisjes

ME TË MBËRRITUR NË PORT

Në të gjitha portet ku operon, GNV vë në dispozicionin tënd Zyrat dhe personelin e saj.

ORARI I HAPJES BILETARIA BARCELONA

Nga e hëna në të enjte: 9.00/18.00
E shtunë:11.00/14.00 - 15.00/18.00

Check-in

Si pasagjerët në këmbë ashtu edhe ata me automjet duhet të paraqiten pranë sporteleve Ferry Barcellona (Trasmediterranea) brenda terminalit. Pasagjerët në këmbë, pasi kane bërë check-in presin brenda terminalit që të jepet njoftimi përmes autoparlantit, për nisjen e imbarkimit.
Pasagjerët shoqërohen gjatë imbarkimit përmes transportit duke garantuar kështu respektimin e sigurisë dhe lehtësuar pasagjerët me transportimin e bagazheve.Pasagjerët me automjet, mund të futen brenda portit edhe para se të kenë bërë check-in, duke u vendosur në radhë brenda zonës së vendosur dhe në pritje të imbarkimit. Për të vazhduar me hyrjen duhet t’i tregojnë biletën personelit të sigurisë. Pasi kanë hyrë me automjet, nëse check-in është bërë, pasagjerët presin imbarkimin. Nëse check-in duhet ende të bëhet, pasagjerët vazhdojnë me hyrjen në ndërtesën pranë zonës së imbarkimit, duke lënë automjetin në korsinë e shënuar të imbarkimit. Kur kanë bërë check-in do presin imbarkimin brenda automjetit të tyre.


Ndez navigatorin satelitar

SELI GNV Në BARCELLONA

ZYRA DHE BILETARI TË PORTIT: Terminal Ferry Barcellona (Trasmediterranea) Muelle San Bertran
Tel.  0034 934437139
Email: info@bcn.gnv.it