Destinacione Tragete

Arri disa prej destinacioneve më tërheqëse të Detit Mesdhe me GNV.

Me GNV mund të zgjidhni nga 13 destinacionet: Genova, Civitavecchia, Palermos, Termini Imerese, Porto Torres, Napolit, Barcelona, Tunis, Tangier, Bari, Durres, Nador dhe Sete.

Prenoto online udhëtimin tënd, udhëto çdo ditë me flotën GNV !

Destinacione Tragete