LAJM

GNV informon: aktivitete të jashtëzakonshme të menaxhimit të emergjencës COVID-19 dhe te dhënat për politikën e re të anullimit dhe të zëvendësimit
INFO
EksploroniZgjeroj

Zona e Agjensive

Për të akredituar agjensinë tënde  kontakto Grandi Navi Veloci dhe do të kesh avantazhe të shumta! Mund të kesh kesh akses në zonën e agjensive të GNV dhe të menaxhosh në mënyrë direkte  online me aPër të akredituar agjensinë tënde  kontakto Grandi Navi Veloci dhe do të kesh avantazhe të shumta! Mund të kesh kesh akses në zonën e agjensive të GNV dhe të menaxhosh në mënyrë direkte  online me anë të një programi të personalizuar faturat e tua, biletat e lëshuara, të jesh në mënyrë të vazhdueshme i përditësuar  mbi të rejat e fundit dhe  të marrësh asistencën nga operatorët e Grandi Navi Veloci.

Për  informacione të mëtejshme:

  • Kontakte
  • Dokumenta

 

BURIMET NJERËZORE: PUNO ME NE

Personat në GNV janë një burim i rëndësishëm për të përballuar në mënyrë efektive sfidat e të tashmes dhe garancinë e së ardhmes. Jemi fuqimisht të orientuar që të arrijmë reziutat dhe jemi në kërkim të njerëzve të motivuar me një pasion të fortë për sukses për transportin detar. Suksesi i çdo kompanie nuk mund të lërë pa përfilluar profesionalizmin, motivimin dhe ndjenjën se u përket njerëzve . Prandaj pasioni për transportin detare, puna në skuadër, përmirësimi i vazhdueshëm, qendërsia e burimeve njerëzore, janë vlerat mbi të cilat kompania Grandi Navi Veloci synon të rrisë burimet e saj.


Sektorët e aktivitetit janë:


• Marittimo Detar
•Teknik
•Administrim, Financë dhe Kontroll
•Burime Njerëzore
•Sisteme kompjuterike
•Prenotime
•Hoteleri
•Terminal
•Tregtar Mallra dhe Pasagjerë
•Marketing
•Cilësi
•Ligjore

Nëse jeni të interesuar që të punoni me Grandi Navi Veloci mund të dërgoni CV-në Tuaj në Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo. ose për personelin detar në Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

 

GNV- PASAGJERË DHE MALLRA

Grandi Navi Veloci është një nga kompanitë kryesore italiane të lundrimit që veprojnë në sektorin e lundrimit në det dhe transportit të pasagjerëve në Detin Mesdhe

Kompania është krijuar në vitin 1992 dhe anija e parë, Trageti Majestic është nisur në vitin 1993

Grandi Navi Veloci ka 12 anije në pronësi dhe bën lidhje detare në Albania, Sardenjë, Sicili, Spanjë, Tunizi, Marok, Albania dhe Francë. Përveç shërbimeve të synuara për pjesën e pasagjerëve, flota e Grandi Navi Veloci është e angazhuar në zhvillimin e linjave të Autostradave të Detit: transporti detar është një alternativë më ekonomike se transporti rrugor me makinë, dhe ofron një zgjidhje praktike për problemin e mjedisit lidhur me përdorimin e automjeteve në rrjetin rrugor. 

Grandi Navi Veloci:

1992: Lind Grandi Navi Veloci

1999: Grandi Navi Veloci- e vetmja në atë kohë midis realiteteve të lundrimit italian- kuotohet ne

2003: Grandi Navi Veloci zbarkon në Maghreb dhe inauguron linjën Genova-Tunis

2004: Familja Grimaldi dhe fondet e Private Equity të menaxhuar nga Permira arrijnë një marrëveshje për zhvillimin e mëtejshëm të kompanisë falë futjes në kapital të Grandi Navi Veloci me 80 % të Permira dhe 20 % Grimaldi Holding

2006: Konfirmohet struktura e re aksionare: pak para fundit të vitit hyjnë në kapitalin e Grandi Navi Veloci partnerët e rinj Investitore Associati, de Agostini, Charme dhe një pjesë e manxhimit

2007: Grandi Navi Veloci zgjidhet si Kompania më e mirë e Lundrimit nga agjentët e udhëtimit, që i japin cmimin Bit Tourism Aëard 2007. Në muajin Qershor Ariodante Valeri hyn në shoqëri në cilësinë e Drejtorit të Përgjithshëm

2008: Inaugurohet linja Genova-Barcelona-Tangier, duke i dhënë udhë lidhjeve me Marokun. Po atë vit në bordin e trageteve La Superba, La Suprema, Fantastic, Excellent dhe Majestic, u ofrohet pasagjerëve një shërbim ad hoc për pronarët e kafshëve shtëpiake

2009: Familia Grimaldi del përfundimisht nga kompanitë aksionare dhe nga menaxhimi i Grandi Navi Veloci. Kompanitë aksionare është e ndarë në Investitori Associati (67,1%) IDeA Co-Investment Fund (20,1%), Charme (9,2%), menaxhim (2,1%), aksionerë të tjerë (1,5%)

2010: Roberto Martinoli merr detyrën e Drejtorit Ekzekutiv të Grandi Navi Veloci.

2011: Më datë 2 Maj Asamblea e Jashtëzakonshme e aksionerëve të Grandi Navi Veloci vendos për rritjen e kapitalit të shoqërisë të rezervuar në favor të Marinvest Srl të cilës i destinohet një kuotë barabartë me 50 % të kapitalit të Grandi Navi Veloci. Marinvest i bashkohet aksioneve të Grandi Navi Veloci nëpërmjet rritjes së kapitalit, kundrejt një kontributi të përzier, me anë të kontributit cash dhe tre trageteve (SNAV Toscana, SNAV Lazio, SNAV Sardegna). Kompanita e re aksionare ndahet midis
Marinvest (50%), Investitori Associati (35%), IDeA (9,2%), Charme (4,6%) dhe aksionierë të tjerë(1,2%).

2012: Më datë 26 Maj Grandi Navi Veloci inauguron dy lidhje të reja detare midis portit francez të Sète dhe porteve marokene të Tangier dhe Nador.
Më datë 2 Gusht 2012 Asamblea e Aksionerëve të Grandi Navi Veloci vendos rritjen e kapitalit në vlerën 30 milion euro, gjatë asamblesë i delegohet gjithashtu Bordit Drejtues e drejta e kryerjes së një rritje tjetër deri në 20 milion euro. Kompania zotërohet nga Marinvest (50%), Investitori Associati (43,40%), IDeA Co-Investment Fund (3,66%), Charme (1,83%), dhe aksionistë të tjerë (1,11%).
Më datë 20 dhjetor Roberto Martinoli emërohet President i Kompanisë, hyn në bordin drejtues Giovanni Battista Vacchi i cili merr detyrën e Drejtorit Ekzekutiv.
Më datë 11 dhjetor 2013 vendoset rritja e kapialit të shoqërisë me € 169.999.988,97. Përqindjet e kuotave të aksionerëve janë të ndara midis Marinvest s.r.l.(57,39%), Investitori Associati (36,97%), Idea Capital Funds s.g.r. S.p.a (3,12%), Charme Investment S.C.A (1,56%), dhe aksionistë të tjerë (0,96%).


President: Pier Francesco Vago

Drejtor Ekzekutiv: Matteo Catani

Contact Center Pasagjere: +39 010.2094591 - Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

Contact Center Merci: +39 010.5509339 -  Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.